Han ruller bacon om et stykke banan - det her må prøves

Vi gider ingen lange introer til denne her opskrift. Den taler for sig selv, og vi går omgående i køkkenet for at prøve den (igen):

Du skal bruge:
Ahornsirup
Barberque-krydderi
Bananer
Bacon (selvfølgelig)

Hæld ahornsirup op i en plastikbøtte med flad bund.

Drys barberque-krydderiet ned i samme bøtte.

Bland de to ingredienser grundigt.

Pil nu bananerne og skær dem ud i lige store stykker.

Læg bananerne i sirupblandingen.

Lad bananerne hvile i marinaden i køleskabet i en time.

Skær baconskiverne ud på midten og rul et stykker om hver bananskive.

Brug evt en tandstik til at holde baconen på bananen.

Sæt nu bananerne i en bradepande i ovnen og bag dem 15 minutter på 180 grader.

Kig evt. til bananerne efter 10 minutter og brug resten af marinaden til at pensle dem en ekstra gang med.

Nu er de klar – og alle dine problemer vil træde i baggrunden for hver bid, du tager. Nyd det!

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV