Han så 11-årig dreng skrige fra et vindue: Så gjorde han det utrolige

En britisk politimand, Sean Cannon, modtog denne uge en pris for at være dén betjent i landet, der har gjort noget ekstraordinært i det forgangne år.

Sean må da også siges at have fortjent den for sin indsats sidste år i juni hvor han reddede fire børn og deres tante fra flammerne, der var ved at fortærre deres hjem i byen Bradford.

Sean så familiens dengang 11-årige dreng Daniel Herak, skrige “brand, brand”, inden han kastede sig ud af et vindue på første sal og heldigvis blev grebet af en nabo.

Det fik Sean Cannon til at smide alt, hvad han havde i hænderne og løbe gennem en tyk røg og flammer for at redde resten af familien.

Først blev han slået tilbage af røgen, men ved andet forsøg lykkedes det ham at finde et vindue, hvor han kunne trække vejret fra, og derfra løbe videre og lede efter børnene.

- Jeg tænkte bare ikke over det. Adrenalinen pumpede bare løs. Jeg gjorde bare det, jeg skulle gøre, sagde den beskedne betjent efterfølgende til The Telegraph and Argus.

Undervejs på en af de seks ture frem og tilbage, Sean endte med at tage i alt, besvimede han næsten, da han inhalerede en portion tyk røg.

Børnenes far, der var på arbejde, da ulykken skete, takkede efterfølgende dybt familiens helt.

- Politibetjenten reddede mine børns liv. Det er jeg så taknemmelig for… Der var så megt røg. Børnene var så bange, forklarede Jan Herak.

Hele familien samt Sean Cannon blev efterfølgende kørt på hospitalet til observation for røgforgiftning. De har det alle godt i dag, takket være Sean Cannon, som dermed nu også hædres med en medalje for sin “fantastiske og inspirerende indsats”.

Læs også: Brandmand bryder sammen, da han får et kram af en lille dreng - årsagen er næsten ikke til at bære
 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip