Han sætter hunden foran skærmen: Nu er den verdenskendt

Da det amerikanske par Daniel og Tasha Ball tog deres yngste dreng ud af i alt fire børn med til lægen for at få ham testet for allergi, var beskeden forholdsvis nedslående:

- Allergi-lægen jokede lidt, men sagde: ”Tja, der er godt nyt og skidt nyt. De dårlige nyheder er, at du er allergisk over for stort set alting uden for. De gode nyheder er, at du ikke er allergisk over for dyr. Du kan få en hundehvalp”, siger Daniel Ball til ABC News.

Forældreparret, der bor i byen Chickamauga i staten Georgia, fik naturligvis ondt af deres søn, men blev også konfronteret med det eneste, han hørte af lægens ord: At han kunne få en hundehvalp.

De gav efter og købte en lille Sankt Bernhard-hvalp – dog på én betingelse: Sønnen skulle selv opdrage den. Daniel foreslog sin søn at kigge efter videoer på YouTube, der kunne hjælpe med lidt tricks.

Læs også: Hunden sover sødt, men så ringer vækkeuret - reaktionen er perfekt

Sønnen Lincoln er kun fire år, men tilsyneladende stor nok til at tage ansvaret på sine skuldre.  Forældrene havde dog ikke lige set det næste træk komme:

- Han satte alt udstyret op og fandt nogle videoer. Og så kaldte han hunden til sig og begyndte at afspille filmene direkte for hunden, fortæller den 35-årige far.

Lincolns mor skyndte sig at tage et billede af det, og det er nu delt over 170.000 gange via facebook. De er ikke sikre på, at Lincoln selv forstår det, men når folk kommer på besøg sørger han for at fortælle dem som det første, at ”min hund er berømt”.

 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip