Han skiller sin mors gamle slagbænk ad og finder en besked fra sin døde far

En bruger på Imgur har delt en hjerteskærende besked fra sin far til sin mor, og lige nu florerer den mange steder på nettet.

Brugeren ButAnywayHeresWonderwall skriver til billedet, at hans far døde pludseligt den 26. februar i en alder af 51 år.

Ifølge sønnen fik faderen en blodstyrtning. Forleden besluttede sønnen sig for at skille den slagbænk ad, som faderen tidligere havde lavet til moderen, så hun kunne arbejde med at gravere metal.

Her fandt sønnen en besked, som går lige i tårekanalerne.

- Jeg elsker dig, Becca. Uanset hvilken dag det er i dag, håber jeg, at den er god. Gud har virkelig besvaret mine bønner den dag, han gav mig dig. Jeg ved, at disse dage er de bedste, jeg nogensinde vil have, og jeg er glad for, at du er med i dem. Jeg er ikke sikker på, om du nogensinde vil se dette, men hvis du gør, skal du bare vide, at jeg elsker dig rigtig højt. Hvis der er noget, jeg ønsker mig af livet, er det at være så god ved dig, som du er ved mig. Hvis jeg kan gøre det, vil jeg være den lykkeligste mand i verden. Jeg elsker dig, smukke kone. Mason, lyder beskeden.

Det vælter ind med kommentarer til billedet.

- Det her. Det er romantik. Det er, hvad det vil sige at være romantisk. Fordi han aldrig kunne have vidst, om hun ville se det. Men han tog sig tiden til det, lyder det fra en Imgur-bruger.

Læs også: 9-årige Tristian sælger saft hver dag: Når du hører, hvad pengene skal bruges til, får du ondt i hjertet

- Kun rigtige mænd udtrykker deres følelser på denne måde. En sand gentleman, mener en anden.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip