Han skriver en udfordring til de andre gæster: Her er det perfekte drukspil til nytårsaften

Den engelske YouTube-bruger Dave Hax har i flere år delt sine små videoer med alt fra lette opskrifter til ret vanvittige og ninja-agtige tricks med vandmeloner.

Den opfindsomme englænder har nu lagt en ny video op på nettet, og i den kan man få inspiration til en festlig nytårsaften.

For at være med på nytårsløjerne skal man have det klassiske og gamle familiespil Klodsmajor.

Spillet med de gamle træklodser kan være med til at sætte fut i festlighederne på årets sidste aften, hvis dine gæster sidder og smågaber ved middagsbordet.

Familiespillet skal bruges som fundament til at fest- og drukspil med en typisk våd udfordring til deltagerne, når de med rystende hænder skal fjerne klodserne i det vaklende tårn.

Læs også: Dette simple trick kan holde dine fødder varme hele vinteren

Spillets Udfordringer skrives med kuglepen på træklodserne – og dermed bestemmer man selv omfanget af druk og ydmygelse.

Dave Hax foreslår udfordringer som 'Smid et stykke tøj' og 'Kys personen til venstre for dig' på træklodserne, men du kan selvfølgelig nøjes med at udfordre dine gæster med mere klassiske og barnlige nytårsløjser som 'Lav dørfis hos naboen' eller 'Affyr 500 heksehyl i indkørslen'.

Se videoen her: 

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip