Han skruer håndtaget fast på indersiden af skuffen - grunden er vildt smart

Det er som om, at man altid glemmer, hvor besværligt, det er at flytte. I hvert fald til man pludselig står i rod til anklerne og med flyttekasser i hele stuen.

Det er en tidskrævende, besværlig og omfattende proces hver eneste gang. Men heldigvis er der noget, du kan gøre, for at det hele bliver lidt lettere.

YouTube-bloggeren DaveHax har samlet en række tricks, der gør din flytning en lille smule nemmere at overskue.

Flyttekasser.
Hvis der ikke er håndtag i dine flyttekasser, så er det nemt at lave nogle selv. Skær firkantede huller i pappet - det gør det meget nemmere at løfte kassen.

Håndtag.
Hvis du har møbler med håndtag, risikerer du, at de ridser dine andre møbler under flytningen. Det kan løses ved, at du skruer håndtaget af og vender dem indad under transporten.

Midlertidige håndtag.
Hvis du har brug for at kunne åbne skufferne, mens håndtagene er flyttet, kan du for eksempel sætte et stykke tape på skuffen, som du kan trække i.

Skuffer.
For at undgå, at dine skuffer vælter rundt under transporten, kan du vikle plastfolie rundt om møblet, så de bliver holdt på plads.

Klistermærker.
Det kan være meget frustrerende, når man ikke kan finde sine ting i flytterodet. Hvis du sætter små farvede klistermærker på kasserne, kan du nemt holde styr på, hvad der er hvad.

Ledninger.
Hvis dit elektronik har mange ledninger, kan du fx tage et billede af det, før du pakker det ned. På den måde er det nemt at huske, hvilken ledning, der skal sidde hvor.

Skruer.
Læg alle dine løse skruer i en pose, hvor du skriver, hvad de hører til. Så er det nemt at holde styr på dem, når du skal hænge dine ting op i dit nye hjem.

Skrøbelige ting.
I stedet for at bruge masser af avispapir på at pakke porcelæn og lignende ind, kan du lige så godt bruge noget, du alligevel skal pakke ned. Pak det ind i viskestykker, håndklæder og tøj - så slår du to fluer med ét smæk.

Nødvendigheder.
Pak en kasse med de allervigtigste ting, værktøj, kaffemaskine og lignende fornødenheder, som du kan få brug for med det samme. Så har du det hele lige ved hånden.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip