Han skulle bare have et par øl: Alex brugte 10.000 kroner og vågnede op i et andet land

Han skulle sådan set bare have et par øl på den lokale pub, men for 21-årige Alex Caviel endte den stille tørst med at blive til en begivenhedsrig og særdeles dyr bytur.

Lysten til et par fadøl endte med at koste den unge englænder over 10.000 kroner, men for pengene fik han også en rejse til Barcelona.

- Jeg drikker normalt ikke særlig meget, siger Alex Caviel til britiske Metro.

Han forklarer, at han var taget ud for at få et par øl med en ven, men at tingene begyndte at tage overhånd, da han kom til at købe en dyr flaske champagne.

Kort efter forsvandt vennen.

- Jeg endte med at tabe ham, da jeg gik ind for at få noget natmad i en kyllinge-butik, der ligger tæt på busstationen, og så fik jeg øje på bussen til Standsted (engelsk lufthavn, red.), siger Alex Caviel.

- Jeg kan huske, at jeg tænkte: 'det ville være rart at flyve væk til et eller andet sted', forklarer Alex Caviel.

Læs også: Mand vågner efter vild druktur med drengene med et par Ray Ban-solbriller tatoveret i sit ansigt

- I det næste øjeblik var jeg midt i en levende drøm, hvor jeg sad i en flyvemaskine – det var meget, meget realistisk, men jeg tænkte ikke yderligere over det, men faldt igen i søvn, siger han.

Der var dog ikke tale om en drøm, da den unge englænder nu sad på et fly til Barcelona, mens han kunne holde sine venner ajour med sine eskapader på det sociale medie Snapchat.

Klokken var otte om morgnen, da han ankom til den spanske storby, hvor han i lufthavnen faldt i snak med to amerikanske backpackere.

Trioen drog sammen ind til Barcelona, hvor englænderen besøgte havnen og et akvarium, fløj i svævebane i bjergene, mens han om aftenen tog til en slags VIP-fest.

Han overvejede på et tidspunkt at betale for at flyve i helikopter, men besluttede at lade være, da han mente, at han havde brugt nok penge.

- Jeg ringede hjem til min far, der syntes, at det var helt vildt sjovt. Han sagde, at jeg skulle komme sikkert hjem og more mig, siger Alex Caviel. 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip