Han starter et hemmeligt byggeprojekt i kælderen for at opfylde sin kone og datters store drøm

I staten Utah i USA kastede en far sig ud i et kæmpe byggeprojekt for at opfylde sin families største ønske. Hans kone og datter elsker at lave håndværk sammen, men i hjemmet hos den lille familie var der ikke plads til, at de to kunne pleje deres fælles interesse. Men da mor og datter i 2014 skulle på familiebesøg i nogen uger, besluttede han sig for at forvandle familiens kælder til et sted, hvor hans to piger kunne udleve deres drøm. Samtidig video-dokumenterede han processen fra start til slut. Det skriver siden Little Things

I 20 dage sled og slæbte Andrew ene mand med at forvandle en tom kælder til et perfekt hobbyrum til sin kone Silvia og deres datter.

- Der var tonsvis af arbejde, men da de først var ude af huset, kunne jeg arbejde både dag og nat, fortæller Andrew på YouTube. Og resultatet er i den grad forbløffende. Det nye hobbyrum indeholder både håndbyggede arbejdsborde, nyt gulv, loftsbelysning, flot malede vægge samt et lille depot til opbevaring. 

I dag nyder hele familien deres nye hobbyrum, og de tre er endda begyndt at sælge deres hjemmelavede kreationer på nettet.

I videoen herunder kan du følge hele processen.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip