Han stod overfor sit livs drøm, men lod i stedet bedstemor komme til: Vent til hun begynder at spille

Hvis du spørger enhver country-musiker i USA, så vil de formentlig svare, at det er en livslang drøm at få lov at optræde på det berømte Grand Ole Opry.

Derfor var det også svært for country-sanger Josh Turner at få armene ned, da han i februar i år fik lov at træde op på den berømte scene og spille for det store publikum i salen. Det skriver Little Things.

Det var dog ikke hans optræden, der efterfølgende er blevet delt på nettet over hele verden, men derimod hans 98-årige svigerbedstemors.

For selvom koncerten skulle have været et foreløbigt højdepunkt i Josh Turners karriere, så havde han alligevel hjertet på rette sted, da han med sig på scenen havde selskab af sin kones bedstemor.

Den gamle dame på 98 år havde nemlig spillet klaver hele sit liv, men aldrig for et publikum som på Grand Ole Opry. Derfor ville Josh Turner gerne imødekomme sin svigerbedstemors drøm og greb af samme grund mikrofonen midt under sin optræden og præsenterede hende med følgende ord:

- Min kones 98-årige bedstemor, hendes navn er Lois Cunningham, og hun vil gerne komme herop og spille på Grand Ole Opry-scenen for allerførste gang.

Frem på scenen kom 98-årige Lois, der satte sig til klaveret for at fremføre 'How Great Thou Art'.

Der har sikkert været flere blandt publikum, der spekulerede på, om Lois Cunningham nu også ville præstere på trods af de gamle stive hænder og den fremskredne alder, men al tvivl blev gjort til skamme, da først den 98-årige bedstemor gik i gang med at spille.

Herunder kan du se den livsbekræftende video.
 

Følg Dagens Talent for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip