Han tror kæresten giver ham oralsex: Får et kæmpe chok, da han åbner øjnene

En bizar sag fra Skotland trækker overskrifter, efter der mandag faldt dom i den.

Den udspillede sig tilbage i maj 2014. Her havde offeret - hvis navn er anonymiseret - været ude på en natklub i den skotske by Fundermline. Det skriver Metro.co.uk

Han lå og sov på sin seng med alt sit tøj på, da han mærkede, at hans bukser og underbukser blev trukket ned. Han lænede sig tilbage og nød en omgang oralsex i den tro, at det var hans kæreste, der udførte det.

Pludselig gik det dog op for manden, at det slet ikke var hans kæreste, der var ifærd med at udføre felatio. Derimod var den en homoseksuel mand på 22 år ved navn Dale Everard. Manden sprang ud af sengen i chok.

Offeret begyndte at græde, efter Dale Everard sagde til ham, at han godt kunne lide det, mens han blev skubbet ud på gaden efterfølgende.

Blev ‘venner’ på dansegulvet
De to havde mødt hinanden tidligere på aftenen, da manden og hans kæreste havde været på natklubben. Kæresten havde talt med Dale Everard, som forklarede, at han havde været på en date samme aften, men ikke ville noget videre med manden, som han havde været på date med.

Han tilføjede kæresten som ven på Facebook og dansede og talte med hende i løbet af aftenen. Offeret forlod natklubben omkring klokken to. Hans kæreste kom kort tid efter i en taxa sammen med Dale Everard.

Parret skændtes, fordi offeret ikke ønskede, at hun tog fremmede med hjem midt om natten. Derefter faldt han i søvn på sengen med tøj på. Det seksuelle overgreb skete kort efter.

Læs også: Millionær faldt og penetrerede 18-årig ved et uheld: Nu er han blevet frikendt for voldtægt

Dale Everard blev i mandags idømt 18 måneders fængsel. Han tilstod at have begået et overgreb på manden, mens han sov, var fuld og ude af stand til at give sit samtykke.

Han bliver ud over fængselsstraffen også registreret i det britiske register over sexforbrydere.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip