Han udhuler en ananas - og snart er vi i bacon-himlen

Grillet ananas er superlækkert, men denne opskrift tager nok prisen.

Godt nok kan den virke en smule “grotesk” i første omgang. Men når retten kommer af grillen, er pointen lysende klar.

Man begynder med at skrælle en ananas, halvere den på langs og skære stokken ud.

Læs også: Bacon, løg og ost på grillen nogle minutter: Grillmesterens simple tricks til den perfekte sommer!

Herefter fylder man hulrummet i midten med kød fra revlsben (uden benene). Så lægger man “låget” på og binder ananassen sammen med bacon.

Se, hvordan du gør, i videoen nedenfor.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip