Han vandrede i naturen i 6 måneder: Se de inspirerende før og efter-billeder

32-årige Andrew Forestell begav sig tidligere i år ud på sit livs vandretur i det østlige USA, hvor kiloene raslede af ham, mens han fik masser af frisk luft og motion.

Han vejede lidt over 70 kilo, da han snørede vandrestøvlerne og tog de første skridt ud ad Appalachian Trail – en enorm vandrerute, der snor sig gennem 14 amerikanske delstater. 

Læs også: Mødte hinanden på nettet og forelskede sig straks: To uger senere opdagede de noget usædvanligt

Den naturglade og nu ret tynde fyr har nu delt sine oplevelser på vandreturen på det sociale medie Reddit, hvor han forklarer om sin imponerende præstation.

Han tabte sig over 10 kilo på den over 3.000 kilometer lange gåtur fra Georgia til delstaten Main i det nordøstlige USA. Det skriver Epoch Times

I starten vandrede han med en ven, men deres veje skiltes i Virginia. Under turen mødte han en pige, som blev en 'slags kæreste' – de to fulgtes sammen den resterende del af turen.

Andrew Forestell havde sparet over 25.000 kroner op til turen, men alligevel endte den seks måneder lange tur med at koste tæt på det dobbelte.

- Nu er jeg helt flad, men det var alle pengene værd, siger han og forklarer, at han da heller ikke var næring med at hive tegnedrengen frem fra baglommen på turen.

Andrew Forestell forklarer, at hvis man råd og samtidig mulighed for at hive seks måneder ud af kalenderen, så venter der en kæmpe oplevelse på vandreruten, der strækker sig over 3.500 kilometer.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip