Handelsforeningen overtager Vamdrup.dk

Vamdrup Handelsforening overtager 1. november helt Vamdrup.dk. Det betyder, at Arena Syd er ude som medejer.

Handelsforeningens formand, Per Tonnesen, har i den forbindelse udsendt en meddelelse til alle foreningens medlemmer, som Vamdrup Netavis er kommet i besiddelse af.

Der står blandt andet:

- Til alle medlemmer af Vamdrup Handelsforening. Vi vil hermed kort informere om, at Vamdrup Handelsforening pr. 1. november overtager hjemmesiden Vamdrup.dk, så vi fremover driver hjemmesiden alene uden Arena Syd.

- Vi tror på, at hjemmesiden har en betydning for Vamdrup i tiden fremover, og vil derfor arbejde for at få hjemmesiden optimeret. Fra Handelsforeningens bestyrelse deltager Jan Krammer fra Sydbank og Ingrid Sørensen fra SuperBrugsen i arbejdet omkring Vamdrup.dk, ligesom det nye personale på Vamdrup Ugeblad også får til opgave at arbejde på Vamdrup.dk.

Netop Vamdrup Netavis har spurgt ind til sagen og det er muligvis årsagen til, at meddelelsen fra Per Tonnesen er kommet nu.

Tidligere har Vamdrup Handelsforening pumpet 100.000 kroner i Vamdrup.dk og det samme har Arena Syd. Men med handelsforeningens totale overtagelse af Vamdrup.dk tyder det på, ifølge meddelelsen fra Per Tonnesen, at der nu igen skal gøres et forsøg at puste liv i Vamdrup.dk.

Dagens Gossip