Hannah Melissas offer får 99 kroner i erstatning: 'Det er til at brække sig over'

99 kroner. Sådan lyder beløbet på erstatningen til den 21-årige kvinde, der tilbage i marts måned blev overfaldet af Hannah Melissa Ginic og René Bæk fra tv-programmet 'De unge mødre'.

Kæresteparret havde fredag den 18. marts held til at lokke Jeanette Kristensen ind i en bil, hvor de to kendte ansigter fra fjernsynsskærmen sparkede og slog kvinden, der tidligere har dannet par med René Bæk.

Læs også: Hannah Melissa om groft overfald på kvinde: Hun fortjente det

Hannah Melissa Ginic og René Bæk tog under overfaldet kvælertag på den 21-årige kvinde, så hun endte med at få ufrivillig afføring i sine bukser.

Det voldsomme overfald resulterede i ni ugers varetægtsfængsling, og i sidste uge var dagen så kommet, hvor parret fik deres dom, der lød på henholdsvis fire og fem måneders ubetinget fængsel.

Samtidig blev Jeanette Kristensen tildelt en erstatning på 99 kroner, og nu forklarer offeret til Realityportalen, at hun langt fra er tilfreds med straffen og den beskedne erstatning.

- Det er til at brække sig over, siger Jeanette Kristensen. 

- Jeg synes, det så langt ude, at jeg overhovedet ikke forstår det og tænker “fuck, det danske retssystem er langt ude”, siger Jeanette Kristensen til den kulørte hjemmeside.

Hannah Melissa Ginic satte sig i fredags til tasterne for at skrive en opdatering på Facebook, og i beskeden var budskabet, at hun kun fortrød overfaldet på sine børns vegne.

- Det var et valg, vi traf, men jeg synes, hun fortjente det og fortryder det ikke personligt, men på mine børns vegne. Det er dem, der har lidt under det, skrev Hannah Melissa Ginic i opdateringen, der den efterfølgende dag blev slettet fra det sociale medie. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

Dagens Gossip