Hannah var nær død efter druktur med vennerne: Nu advarer hun andre

Den 21-årige kvinde tog flasken op til munden og hældte whiskyen indenbors.

- Jeg har det fint, sagde Hanna Lottritz til vennerne, der bekymrede kiggede på den fulde kvinde.

Sammen var de taget til en musikfestival i den amerikanske delstat Nevada, hvor de havde moret sig med koncerter, alkohol og forskellige druklege.

Efter en koncert var Hanna Lottritz taget ned i en teltlejr, hvor en vennegruppe med et par unge fyre sad og drak, og synet vækkede konkurrencegenet i den allerede berusede kvinde.

De skulle derfor afgøre, hvem der kunne tage den største tår fra en whiskyflaske, og Hanna Lottritz slumbrede ivrigt de stærke alkoholprocenter i sig.

Fem minutter senere faldt hun til jorden.

Læs også: Mor advarer forældre, efter søns udslæt viser sig at være livstruende

- Jeg trak ikke vejret. Mine venner samlede mig op og bar mig hen til et samarittelt, forklarer Hanna Lottritz.

Med ambulance blev hun transporteret hen på hospitalet, mens politiet kørte hen og bankede på døren til den unge kvindes forældres hus.

På sygehuset var lægerne overbevidst om, at den spritstive kvinde var hjernedød.

I 24 timer lå hun i koma, men vågnede dog til sidst op, og efter noget tid forklarede lægerne,  at de havde været overbevidst om, at hun ikke ville overleve.

- De spurgte mig, om jeg havde forsøgt at slå mig selv ihjel ved at drikke så meget. Spørgsmålet ramte mig hårdt, forklarer Hanna Lottritz til Today

I et indlæg på sin blog har hun nu delt den våde og tæt på fatale oplevelse med det klare formål at gøre andre unge opmærksomme på farerne ved et ubetænksomt indtag af de våde varer.

- Jeg har lært, at det kan ske for enhver. Før var jeg sikker på, at det ikke kunne ske for mig, forklarer Hanna Lottritz.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip