Hanne Kofoed König forsvundet på sjette døgn

Det er fortsat en gåde, hvorfor 50-årige Hanne Kofoed König nær Sjølund mellem Kolding og Christiansfeld forsvandt fra sit hjem torsdag i sidste uge.

Lokalpolitiet i Kolding afhører alle, der kender noget til hende.

- Måske har nogen hørt noget - at hun måske har ytret, at hun ville tage et sted hen, siger vicepolitiinspektør Verner Pedersen til Ekstra Bladet.

Desperat familie: Hjælp med at finde Hanne

Politiet udelukker ikke, at der kan ligge en forbrydelse bag kvindens forsvinden.

- Vi tænker også grimme tanker. Men der er for mange ting, der ikke passer sammen til det. Der, hvor hun bor, var der lavet kaffe til hende og sønnen, da hun kom fra arbejde. Det virker meget underligt, forklarer Verner Pedersen.

Hanne Kofoed Königs mobiltelefon har været slukket siden i torsdags. Der har heller ikke været foretaget transaktioner på hendes betalingskort.

Læs også: Eftersøgningen af 50-årige Hanne König er indstillet

Ægtemanden Povl Peter König har ikke nogen ide om, hvad der kan være sket.

- Nej, ingen. Det er så mystisk. Hendes humør var fint nok. Hun glædede sig til, at vi skulle på minicruise til England i efterårsferien, siger han til Ekstra Bladet.

På Facebook har datteren Tina König oprettet gruppen ”Hjælp med at finde mor Hanne König”. Mange privatpersoner har været ude at lede omkring Fjællebrovej og inde i gruppen beretter de om, hvor der er ledt.

Bliv ven med Dagens Kolding - Altid gratis nyheder

Hanne Kofoed König kom torsdag hjem fra arbejde, tog et bad og skiftede tøj. Her slutter sporet. Sydøstjyllands Politi har søgt efter hende med både hundepatruljer og helikopter – uden resultat. Derfor indstillede politiet eftersøgningen i weekenden.

Dagens Gossip