Hans ben blev sprængt i stykker af en muslim - nu har han skrevet et vredt brev

Chris Herbert er en engelsk soldat, som har skrevet et opslag på Facebook, som har vakt stor lykke.

Han tjente som soldat i Irak og fik sit ben sprængt af muslimer.

Men det har ikke gjort, at han hader et helt folkefærd.

Han skriver det, så alle ved, hvor han står henne:

- Jeg bliver frustreret over mennesker, som forventer racisme fra mig, fordi jeg blev sprængt i luften. Læs med her:

- Ja, en muslimsk mand sprængte en bombe under mig, og jeg mistede mit ben, skriver han og forsætter:

- En anden muslimsk mand mistede en arm den samme dag, mens han var klædt i britisk uniform. En muslimsk redder var i helikopteren, som tog mig væk fra kampzonen. En muslimsk kirurg opererede mig, så jeg kunne overleve.

Han fortsætter:

- En muslimsk sygeplejerske var en del af det hold, som hjalp mig, da jeg vendte tilbage til Storbritanien. En muslimsk Sosu assistent var med på det hold, som klarede mine hverdagsbehov, imens jeg blev rehabiliteret og lærte at gå. En muslimsk taxachauffør gav mig en gratis tur første gang, jeg fik en øl med min far, efter jeg kom hjem. En muslimsk læge tilbød min far råd på pubben, da han ikke vidste, hvad han skulle gøre med min medicin og bivirkninger.

Læs også: Mistede sin familie i brand og fik svære skader - hun har kun ét ønske til jul

Sådan skriver Herbert i den første halvdel af opslaget, men han har ikke kun mødt  støtte, og det beskriver han også i detaljer:

- I modsætning til det, så var der en hvid britisk mand, som spyttede min kæreste i ansigtet, fordi hun ‘kn****** en krøbling, når du kunne have været med mig (ham)’. En hvid britisk mand skubbede til min kørestol, så han kunne komme med elevatoren, skriver Herbert og fortsætter:

Det var også en hvid britisk mand, som skreg af min far for at parkere på en handicap-plads, da jeg var i tjeneste og var på vej hjem.

Han påpeger, at han heldigvis mødte flest mennesker, som hjalp ham, og at han trods hans dårlige oplevelser ikke hader hvide britiske mænd i dag.

Han slutter sit opslag med at skære sit budskab ud i sten, så der er ingen, som misforstår ham:

- Min pointe er, skrid med jer. Jeg ved, hvem jeg kan og ikke kan lide. Jeg ved, hvem jeg værdsætter  og hvem jeg ikke værdsætter. Hvis I har lyst til at hade en hel race af mænd og kvinder for handlinger få idioter står bag, så gør bare det. Men pres ikke jeres meninger ned over hovedet på mig, fordi I tror, jeg er et nemt offer, på grund af en idiot mente, det var min tid til at dø. At bebrejde alle muslimer for ting, som grupper ligesom Daesh (IS red.) og Taliban har gjort, er ligesom at bebrejde alle kristne for handlinger begået af Ku Klux Klan eller Westboro Baptist Church. Få hold på jeres liv, giv jeres familier et knus, og så er det tilbage til arbejdet.

Over 81.000 mennesker har delt Chris Herberts opslag.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip