Hans er Danmarks bedste nabo: 'Han har et hjerte af guld og yder en ekstraordinær omsorg'

- Det var slet ikke noget, jeg havde regnet med. Det her er jo ikke noget jeg har gjort, fordi jeg gerne ville kåres som en god nabo, siger en overvældet Hans Nissen fra Esbjerg, der netop er blevet kåret som Danmarks Bedste Nabo af Gjensidige Forsikring. Det skriver Jv.dk.

Ud af 600 nomineringer fra hele landet til titlen har den ældre herre, Hans Nissens naboskab ramt noget hos mange mennesker.

Læs ogsåAlices p-skive var gået i stykker, så hun skrev tidspunkt på et stykke papir - fandt denne besked fra p-vagten i forruden

Hans Nissen, der blev alene for få år siden, hjælper nemlig sin nabo, John Weiss, på alle tænkelige måder. Og det sætter John og hans datter uendelig meget pris på, og derfor har de nomineret Hans.

- Hans er guld værd for både mig og min far. Jeg bor selv i Hammel, 175 km væk fra min far, så det har en enorm betydning for mig, at jeg ved, at Hans hver dag inviterer min 83-årige far over på et glas friskpresset appelsinjuice og morgenmad. Så ved jeg, at han altid får en god start på dagen. Min far er velfungerende, men uden Hans kunne han ikke magte at blive boende i sit hus i Norddalsparken, forklarer Inge Skeem Jensen til Jv.dk og bemærker, at hun altid kan ringe til Hans, hvis hendes far ikke tager telefonen, så tjekker han, om John er ok.

Udover den daglige morgenmad er Danmarks bedste nabo også på pletten, når Johns græs trænger til at blive slået, eller når huset skal have en kærlig hånd, og Hans inviterer også gerne John med i sommerhus.

Læs ogsåBetina gik grædende på gaden midt om natten: Pludselig dukkede Hassan op og ringede efter sine venner

Men de to ældre herrer kan også sagtens være uenige og skændes så det brager - heldigvis bliver de hurtigt gode venner igen.

- Hans har et hjerte af guld og yder en ekstraordinær omsorg for min far, siger Inge Skeem Jensen.

Det specielle forhold mellem Hans og John har stået på i flere år. Gjensidige Forsikring håber, at den søde historie fra Esbjerg kan inspirere andre steder i landet. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip