Hans far smed hans mor ud hjemmefra for mange år siden - så ser han en servitrices ansigt, og han bliver ramt i hjertet

Skilsmisse er aldrig let for børn. Det ved Sean Whalen af dyr købt erfaring.

Han, hans mor og bror blev smidt på gaden af hans far for mange år siden. Nu er han selv skilsmisseforælder og har fået en ny respekt for sin mors kamp med at forsørge og opfostre ham og broren.

Forleden besøgte han en kinesisk restaurant med sin søn. Her lagde han mærke til en servitrice. Oplevelsen fik ham til tasterne.

Han skrev et indlæg på Facebook. Siden han slog det op, er det blevet delt over 62.000 gange.

Sean Whalen skriver:

- SKILSMISSE

Den dag, mine forældre gik fra hinanden, sidder forevigt fast i mit sind. Jeg og far kom op at skændes. Jeg, min mor og min lillebror smutter, fordi min far går amok. Vi bor på et hotel natten over. Da vi kommer tilbage dagen efter, har min far skiftet alle låsene.

Jeg så min mor tigge ham gennem døren om at lukke os ind for at hente tøj og så videre. Han ville ikke. Vi var nødt til at komme tilbage senere på dagen med politieskorte.

Jeg glemmer aldrig, hvordan betjentene gav mig en sort skraldepose og sagde, at jeg havde 10 minutter til at tage det nødvendige. Jeg fyldte al tøj, jeg kunne, i posen, og det var sidste gang jeg satte fod i det hus, jeg voksede op i.

Ingen baseball-trofæer. Ingen af mine 10.000 baseball-kort. Ingen af mine ting. Jeg efterlod min skilpadde.

Jeg, min mor og lillebror flyttede ind i en lille lejlighed og havde ikke en skid. Folk fra kirken kom med potter, pander, sofaer, senge og mad. Min far hævede alt i banken og efterlod bogstaveligt talt min mor med de penge, hun havde i lommen. Hun kunne ikke gøre noget ved det.

Hun havde ingen familie. Ingen reel støtte ud over fremmede fra kirken. Det gik først op for mig, hvad min mor gennemgik med at arbejde på flere job, da jeg selv blev enlig forælder. Jeg forstod aldrig, da jeg var yngre, hvor stor en indsats, hun gjorde, for mig og min lillebror. Hun knoklede. Hun knoklede sin røv ud af bukserne bare for at klare sig. Hun gjorde alt, hun kunne, så min bror og jeg havde alt, vi kunne ønske os.

Læs også: Servitricen tager et billede sammen med en hjemløs - kort efter får hun en totalt uventet gave

Den dag i dag aner jeg ikke, hvordan hun gjorde det. Jeg aner ikke, hvorfor hun ikke kastede håndklædet i ringen nogle gange. Det havde jeg gjort, skriver han.

Sean Whalen forklarer videre, hvor meget hans mor kæmpede, og hvordan han kom til at tænke på det, da han forleden var på restaurant med sin søn.

Der var en ny servitrice.

- Ejerne er kinesere. De folk, der arbejder der, er kinesere. Og denne lille, hvide servitrice. Hun var absolut fantastisk og blev ved med at komplimentere hans manerer. Vi spiste vores middag. Over småsnak fik jeg fornemmelsen, at denne enlige mor ikke ønskede at være der, men hun var nødt til det og gjorde sit bedste for at smile. Det knuste mit hjerte. Jeg tænkte på min mor, og jeg så den samme kamp i denne kvinde, som jeg så i min mor. En single-mor. Måske af eget valg, måske ikke. Men at arbejde en onsdag aften for at sikre, at hun kan komme mad på bordet og sko på sine børns fødder. Ikke for status, men for at overleve, skriver han.

Han kunne mærke kvindens smerte og blev ved med at tænke på sin mor.

- Men jeg håber, at i aften gav hende et smil, og at hun kan gå gladere hjem til sine børn, end hun forlod dem. Jeg kender ikke hele hendes historie. Det behøver jeg ikke. Til aften følte jeg, at måske gjorde nogen det samme for min mor, og at det var det, der holdt hende kørende de aftener, hvor hun ønskede at give op. Jeg ved det ikke og får det sikkert aldrig at vide, men jeg ved dette. Jeg er blevet velsignet ud over alt, og min mor banede vejen for min vedholdenhed, skriver Sean Whalen.

Han slutter opslaget med en hyldest af alle enlige mødre.

Læs også: Tjener får en upassende besked fra jaloux kunde: Her er hendes perfekte svar

- Enlige mødre, som kæmper… RESPEKT. I er smutte, og jeres børn vil lære af jeres indsats. De kigger på jer. Ligesom jeg kiggede på min mor. Mor, jeg elsker dig. Du er min helt.

Læs hele opslaget nedenfor.

DIVORCE. The day my parents split up is forever etched in my mind. Me and dad get into a big fight. Me, mom and my...

Posted by Sean Whalen on Wednesday, March 16, 2016

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip