Hans Lindberg scorer 15 mål i HSV-sejr

14/02/2014

Den danske landsholdsfløj Hans Lindberg blev kampens helt store spiller foran hjemmepublikummet torsdag aften i Hamborg.

I Bundesligakampen for HSV fandt han netmaskerne hele 15 gange, da Melsungen blev sendt hjem med et nederlag på 37-31.

Lindberg var ikke mindst en sikker straffekastskytte på dagen, da han scorede på alle seks straffekast, som HSV fik tilkendt.

I første halvleg fulgtes holdene pænt ad, og uden markante føringer undervejs gik holdene til pause ved 17-17.

HSV fik overtaget efter pausen og skabte sin første femmålsføring midtvejs, og siden blev det aldrig spændende igen.

HSV indtager tredjepladsen i Bundesligaen fem point efter topholdet THW Kiel. Hans Lindberg ligger nummer fem på topscorerlisten med 141 mål for 22 kampe. Det giver et målgennemsnit på 6,4 per kamp.