Hans skrigende datter begynder at blive varm - så ser han noget udsædvanligt på hendes lille tå

Amerikanske Scott Walker sad og spiste frokost med sin familie, da hans lille datter Molly skreg og begyndte at blive varm. I et forsøg på at køle den lille pige ned, tog Scotts kone Jess strømperne af hende. Men da forældrene så Mollys bare tæer, fik de et chok. Det skriver Scott Walker i et opslag på Facebook.

Et hårstrå havde nemlig viklet sig rundt om en af Mollys små tæer og skar igennem hendes hud. Heldigvis fik Jess hurtigt fjernet håret ved brug af en pincet og et forstørrelsesglas.

Ifølge Independent Journal er fænomenet kendt under navnet tourniquetsyndrom og er sjældent, men kan være farligt, hvis det ikke bliver behandlet. Som regel er det et hår, der vikler sig rundt om barnets finger eller tå - men det kan også være for eksempel en tråd fra en strømpe. Symptomer på syndromet kan være vedvarende gråd, som ikke kan lindres, rødme og hævelse omkring området og feber.

- Lægen fortalte mig, at jeg altid skal tjekke tæerne, hvis barnet er utrøsteligt. Det, der skete var nyt for mig, men tilsyneladende ikke helt ualmindeligt, så jeg tænkte, jeg ville dele det med mine medforældre derude, skriver Scott Walker.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip