Hansen og Vancouver vinder igen

08/12/2015

Den danske ishockeyspiller Jannik Hansen har masser af personlig succes for tiden, men det kniber lidt mere for hans klub Vancouver Canucks.

Tidligt tirsdag morgen vandt holdet dog hjemme med 5-2 over Buffalo.

Gæsterne fra det østlige USA kom ellers foran 1-0 tidligt i kampen, men først og fremmest i kraft af et hattrick fra tjekken Radim Vrbata fik Vancouver vendt kampen.

Tjekken scorede to mål i første periode, så hjemmeholdet gik til periodepause foran 2-1. Og så stod han igen for kampens sidste scoring til 5-2.

Jannik Hansen havde igen fået plads i Vancouvers førstekæde sammen med de svenske tvillinger Daniel og Henrik Sedin.

Da den tidligere Rødovre-spiller scorede i Vancouvers forrige kamp, rundede han sit point nummer 200 i NHL. Nummer 201 må til gengæld vente lidt. Han lavede ingen point mod Buffalo.

Vancouver er lige nu nummer tre i Pacific Division trods kun 10 sejre i 29 kampe.

Holdet fra Canada har dog også spillet henholdsvis tre kampe eller to kampe mere end sine nærmeste konkurrencer.