Hansi Hinterseer indtager Kongens Have

Søndag den 27. juli vil Kongens Have i Odense være rammen om en koncert med den østrigske sanger Hansi Hinterseer.

- Jeg glæder mig allerede. I Østrig har vi mange og gode traditioner med open air-koncerter, og vi satser på, at vi kan tage den hjertevarme stemning fra Alperne med til Odense, siger Hansi Hinterseer.

Bliv ven med Dagens Odense på Facebook - Altid gratis nyheder

I sit hjemland spiller Hansi Hinterseer ofte koncerter under åben himmel, og der er således lagt op til en aften med stemning og fest i hjertet af byen.

- Vi har ingen bjerge i Odense, men vi har Kongens Have med slottet, teatret og de høje smukke træer. Det er de perfekte omgivelser for Hansi Hinterseer. Alle hans tidligere koncerter i Danmark har været store og herlige fester, og det bliver bestemt ikke anderledes på en dejlig dansk sommeraften, siger Tue Kempf fra JVB Concerts.

Alle får en Hansi-stol

Publikum får imidlertid ikke kun en musikalsk oplevelse med hjem. I samarbejde med Hansi Hinterseer er der udviklet og fremstillet 5.000 særlige Hansi Hinterseer-stole, som publikum kan benytte under koncerten - og som de kan tage med sig hjem bagefter.

- Det er jo et dejligt utraditionelt minde at have fra en dejlig oplevelse. Selve stolen er i øvrigt perfekt til en god koncert. Behagelig og med holder til drikkevarerne. Jeg er sikker på, at den vil vække begejstring, siger Tue Kempf.

Billetsalget starter mandag den 10. marts klokken 10 fra Billetlugen.dk og Fona-butikkerne.

Dagens Gossip