Happy ending: Så vigtige er orgasmer for os

Hvis parforholdet skal fungere, så må man ikke undervurdere magien i et godt skrald, et lækkert put eller et knald, der giver genlyd. Og det skal helst ende med orgasme. 

For, ifølge en ny undersøgelse, hvor 3800 briter er blevet spurgt om deres seksuelle glæder og sorger, er det netop ’orgasmen’, der er et af de allervigtigste elementer, der afgør, om man er tilfreds med sit sexliv eller ej. Det skriver engelske Daily Mail.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

I undersøgelsen svarer næsten fire ud af ti, at hvis partneren ikke er i stand til at give en orgasme, kan det betyde, at forholdet går i stykker.

Og noget tyder på, at der kan være en del forliste parforhold under opsejling. Færre end halvdelen er nemlig tilfredse med, hvor tit de opnår orgasme.

Til gengæld forsøger mange at kompensere for den manglende nydelse. Syv ud af 10 kvinder har, ifølge undersøgelsen, simuleret en orgasme. For mænd er det knap en tredjedel.

LÆS OGSÅ: Så stor er gennemsnits-dilleren

Mange mennesker drømmer om at finde den ægte kærlighed. Men undersøgelsen viser også, at orgasmen er så vigtigt et element i vores liv, at en fjerdedel af mændene og en femtedel af kvinderne ville foretrække, at de fik regelmæssige orgasmer frem for at være forelskede.

Men selvom, vi tilsyneladende længes efter orgasmer på regelmæssig basis, så har vi også selv forklaringerne på, hvorfor det ikke sker.

To ud af 10 af kvinderne og næsten tre ud af 10 af mændene angiver træthed som den vigtigste faktor.

Kvindernes forhindringer er selvtillidsproblemer og mangel på lyst på henholdsvis anden- og tredjepladsen. For mændene er det alkohol og bekymringer på jobbet, der giver slap diller.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip