Haps: Geggo scorer polsk bartender

Der er amoriner i luften hjemme hos Line Kesslers datter Geggo, som aldrig har været så forelsket som nu.

Ganske vist har Stephanie "Geggo" flere gange udtalt, at hun meget sjældent bliver forelsket, men hun har vist gjort en undtagelse, hvis man skal tro et billede på Instagram.

Her ses Geggo og hendes nye kæreste Michael i et hedt kys.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg er så forelsket. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, jubler Geggo til Ekstra Bladet.

Selvom forholdet er helt nyt, er Geggo i den syvende himmel, og følelserne for den 27-årige polskfødte Michael er velvoksne.

LÆS OGSÅ: Stephanie "Geggo" Christiansen afslører antallet af sexpartnere 

- Han er bartender på Cph Cocktail, hvor jeg har arbejdet. Han scorede mig ved at falde på knæ foran alle de andre på baren og fri til mig med en slik-ring, indkøbt til lejligheden. Jeg havde drukket omkring 20 tequila-shots, så jeg sagde ja, fortæller Geggo, der dog ikke har planer om, at blive gift em den 28-årige lykkerider lige med det samme.
     
Geggos forrige udkårne var Stig Tøftings søn, Nick Tristan, men det forhold gik i vasken - ikke mindst på grund af parrets store temperamenter men også den store geografiske afstand.

- Han er så god ved mig. Han behandler mig som en prinsesse. Jeg har fået roser af ham - det har jeg aldrig prøvet før - og selv når jeg vågner uden makeup og med tømmermænd, siger han, at jeg er den smukkeste, lyder det fra den forelskede Brygge-pige til Ekstra Bladet.
       
 

Dagens Gossip