Har 35 hunde i parcelhus: Kvinde trak kniv mod politiet

En 55-årig kvinde fra Vordingborg blev torsdag klokken 11.20 anholdt og sigtet for trusler mod politiet. Det skete, da to betjente aflagde kvinden et besøg i forbindelse med en verserende dyreværnssag. Den 55-årige trak pludselig en kniv og måtte pasificeres med peberspray.

Det oplyser leder af lokalpolitiet i Vordingborg, Ove Møller Nielsen, til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Kvinden er tidligere dømt for overtrædelse af dyreværnsloven. Her havde hun intet mindre en 35 hunde boende i sit parcelhus. Hun blev frakendt retten til at have dyr, men afgørelsen blev imidlertid påklaget til landsretten, hvor der ikke er faldet afgørelse endnu. I mellemtiden har kvinden anskaffet sig en ny besætning af små hunde.

Betjentene var - via en kendelse - sendt til adressen for at kontrollere de mange hundes trivsel.

- Først ville hun ikke lukke betjentene ind. Derfor blev der tilkaldt en låsesmed, fortæller Ove Møller Nielsen til Dagens.dk og fortsætter.

- Da betjentene kom ind i huset, fulgte de efter kvinden ud i køkkenet. Pludselig greb hun en stor brødkniv og gjorde udfald mod en af betjentene. Den anden betjent var hurtig og fik kollegaen revet væk. De måtte bruge peberspray for at få situationen under kontrol.

Den 55-årige kvinde blev taget med på politistationen. Hun er nu sigtet for vold mod tjenestemand.

- Hun erkender at have trukket kniven, men siger, at hun kun gjorde det for at true, siger Ove Møller Nielsen.

Han betragter det som en ærgerlig sag.

- 35 hunde er rigtig mange i et parcelhus, så det er en ulykkelig situation. Og det er svært at forestille sig, at hun kan få tilladelse til det. Men det skal retten tage stilling til.

Efter endt afhøring blev kvinden løsladt klokken 15.48.

Dagens Gossip