Har du svært ved at overskue rejsemarkedet?

Har du svært ved at overskue rejsemarkedet? En dansk rejsesøgemaskine forsøger nu at gøre det lettere for dig at finde dine rejser. Dette gøres med en såkaldt supersøger.

Du kender det sikkert. Du har besluttet dig for årets rejsemål, og nu skal du til at finde og bestille ferien.
Vælger du at booke ferien på internettet, er der mange forskellige metoder til at bestille rejsen. Du kan booke flybillet og hotel hver for sig, du kan booke fly og hotel i samme bestilling, du kan vælge en charterrejse eller måske en arrangeret rundrejse med et dansk rejsebureau.
Tidligere skulle man foretage adskillige søgninger for at finde frem til den bedste rejse. Men det behøver man ikke mere. Med den nye supersøger kan du få overblikket over alle rejsemulighederne i én eneste søgning.
Sådan fungerer supersøgeren
Du starter med at gå ind på travelmarket.dk. og vælge menupunktet ”Søg alle rejser”. Når du har gjort dette, udfylder du afrejsested, rejsemål, rejsedatoer og antal rejsende. Derefter klikker du på søgeknappen.
Når du har gjort det, starter Travelmarket en række robotter, som tjekker priser på afbudsrejser, charterrejser, flybilletter, pakkerejser og temarejser. Når søgningen er færdig, bliver du præsenteret for de bedste og billigste tilbud inden for de forskellige rejsetyper. Nu kan du vælge det tilbud, som passer dig bedst, klikke videre og til sidst bestille rejsen hos et af de rejseselskaber, som udbyder rejserne.

Det skal være nemt
Det bliver mere og mere populært at bestille rejser på internettet. Der er rigtigt mange muligheder, og det er næsten umuligt at overskue dem alle.
”Vi håber, at vi med vores supersøger kan gøre det nemmere at finde frem til den rigtige rejse,” siger Ole Stouby fra rejsesøgemaskinen travelmarket.dk. Han forklarer: ”Målet med Supersøgeren og vores andre søgemaskiner er at hjælpe forbrugerne med at få både den bedste og billigste rejse. Det skal være nemt”.

Andre gode råd til den perfekte ferie
Når du har fundet den rejse, som passer bedst til dig, så er det tid til rigtigt at planlægge ferien. Der skal måske findes ny information om rejsen, der skal lyttes til hele familiens rejseønsker, og der skal lægges en slags plan for rejsen.

I nogle familier planlægger man hver eneste dag, og i andre familier planlægger man ikke rigtigt så meget. Uanset er det en god ide at søge efter information i rejseblogs, i guidebøger og måske også høre, hvad venner og bekendte har oplevet på besøg til jeres valgte rejsemål. Flere og flere spørger efter råd på Facebook, hvor man kan snakke med alle ens venner og bekendte på en nem måde.

Dagens Gossip