Har ligget på jorden i to dage: Politiet finder syg mand i live

Efter næsten to dages søgen endte sagen om den forsvundne Hans Christrian Hjort godt. Den 41-årige mand, som lider af parkinson, er netop blevet fundet i live.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Hans Christian Hjort blev fundet liggende tæt ved motortrafikvejen cirka en kilometer nord for Gullestrup ved Herning, hvor han fredag ved 14-tiden cyklede fra Engens Kvarter.

- Det er så nyt, så jeg ikke kender hans tilstand helt præcist. Det er en er vores hundefolk, som finder ham. Han står med ham lige nu, og ambulancen er ikke engang kommet endnu, siger vagtchef Irvin Christensen, da Dagens.dk ringer til ham klokken 08.20.

Siden politiet modtog anmeldelsen fredag aften, har det ledt næsten i døgdrift. Eftersøgningen blev sat på pause over natten og genoptaget søndag morgen klokken 06.00. Kort efter gav det pote.

Hundeføreren fandt først den lille hund, som den 41-årige havde haft med med, og derefter cyklen og til sidst den savnede.

Ifølge vagtchefen er den 41-årige væltet på sin cykel og har efterfølgende ikke været i stand til at komme op på egen hånd.

- Vi skal have ham undersøgt nu. Jeg ved ikke, hvor medtaget han er. Men det er klart, at han er nedkølet, når han har ligget derude i næsten to døgn, siger Irvin Christensen.

Hans Christian Hjort kontaktede selv alarmcentralen fredag eftermiddag. Her fortalte han, at han var væltet på sin cykel og befandt sig 'på den anden side af Gullestrup' og 'lå langs en skov på en skrænt'. Hans telefon løb derefter tør for strøm.

Dagens Gossip