Hareide: DBU må svare på om jeg skal være landstræner

Malmö FF bekræftede tidligere onsdag, at Åge Hareide har meddelt, at han stopper i klubben efter næste uges kamp i Champions League mod Real Madrid.

Hareide er af flere medier blevet kædet kraftigt sammen med det ledige landstrænersæde i Danmark efter Morten Olsens afgang, og hans opsigelse i Malmø har kun styrket det rygte.

Men Hareide har ikke lavet en aftale med Dansk Boldspil-Union (DBU) eller nogen andre endnu, siger han på et pressemøde på Malmös hjemmebane.

- Der er ikke skrevet noget under endnu. Jeg er med i de tre-fire kandidater (DBU har tidligere meldt ud, at der var tre-fire kandidater til landstrænerposten, red.), siger Hareide på pressemødet.

- Jeg tager ingen beslutning om min fremtid førend kampen mod Real Madrid, og det står jeg ved.

Adspurgt om han skal være dansk landstræner, svarer den norske træner:

- Det ved jeg ikke, det er et spørgsmål, DBU må svare på.

Han lægger dog ikke skjul på, at det danske landstrænerjob er attraktivt for ham.

- Absolut. Jeg har været til samtale, og det er en ære at blive sat i forbindelse med det, lyder det fra den tidligere Brøndby-træner.

Åge Hareide fortæller, at han allerede i sommer blev kontaktet angående muligheden for at forlade Malmö og overtage trænerposten et andet sted, men han ville ikke smutte fra Malmø midt i sæsonen (den svenske sæson følger kalenderåret, red.).

/ritzau/

Dagens Gossip