Hareide får toårig kontrakt som dansk landstræner

Skrevet af admin

10/12/2015

Mest læste i dag

62-årige Åge Hareide bliver torsdag præsenteret som dansk landstræner på en toårig kontrakt med mulighed for forlængelse i yderligere to år, erfarer Ritzau.

Dansk Boldspil-Union (DBU) meddelte torsdag morgen, at unionen vil præsentere en ny fodboldlandstræner senere i dag.

Der er helt præcist indkaldt til et pressemøde torsdag formiddag klokken 11 i Parken i København.

- I inviteres hermed til pressemøde i Telia Parken i dag, torsdag 10. december, klokken 11 med overskriften: Præsentation af ny landstræner, lyder det fra DBU uden at nævne navnet på træneren.

DBU har lagt et billede ud på Twitter, hvor man kun kan se benene af en person i et par brune sko.

- Ham her er på vej til pressemøde i Parken, og han glæder sig, skriver DBU om manden på billedet.

Åge Hareide er i lang tid blevet koblet sammen med jobbet, og han har selv tidligere bekræftet, at han var en af kandidaterne.

Nordmanden har for nylig sagt op som cheftræner i den svenske klub Malmö FF, som spillede sin sidste kamp i år tirsdag aften, hvor det blev til et ydmygende 0-8-nederlag ude til Real Madrid i Champions League.

Det er også blevet til flotte præstationer i Sverige. Åge Hareide har inden for de seneste to år ført Malmö FF til et svensk mesterskab og deltagelse i Champions League-gruppespillet to gange.

Tidligere i trænerkarrieren har Hareide også været med til at sikre Brøndby, Helsingborg og Rosenborg mesterskabet i henholdsvis Danmark, Sverige og Norge.

/ritzau/