Hareide hviler halvdelen af landsholdet indendørs

Skrevet af admin

25/03/2016

Dagens topnyheder

Dagen efter Åge Hareides debutkamp i spidsen for Danmark mod Island er det en noget decimeret trup, som landstræneren får på træningsbanen i Vildbjerg nær Herning.

De spillere, der startede på banen i torsdagens 2-1-sejr, skal således ikke ud på det våde jyske græs. Derfor består fredagens træning af 12 spillere, som skal holde sig i omdrejninger i forhold til både landsholdets kamp tirsdag mod Skotland og fremtidige klubkampe.

- Vi har en forpligtelse til at holde spillerne i gang i forhold til klubberne, så de ikke går ned. De skal have træning.

- De trænede ikke i går (på grund af landskampen, red.), så vi skal holde dem i form til, når de skal tilbage til klubberne, siger Åge Hareide.

Det er assistenttræner Jon Dahl Tomasson, som står for fredagens træning.

Brøndby-backen Riza Durmisi var en af de spillere, der fik samtlige 90 minutter mod Island. Selv om han stadig var mærket dagen derpå, skal han ikke holde helt fri, trods han slipper for en tur på græs.

- Vi skal ikke holde fri. Jeg skal hvert fald ned og lave lidt styrketræning og holde gang i kroppen, siger Durmisi.

Landsholdet træner for fuld kraft igen lørdag og søndag, inden holdet rejser til Skotland, hvor det mandag aften har den afsluttende træning inden tirsdagens kamp.

/ritzau/