Hareide kan mærke Bendtners lyst til landsholdet

Landstræner Åge Hareide glæder sig over, at Nicklas Bendtner stadigvæk har stor lyst til at spille for det danske fodboldlandshold, selv om angriberen har meldt afbud til testkampene mod Island og Skotland i slutningen af marts.

Afbuddet kom i en telefonsamtale mellem Hareide og Bendtner forud for onsdagens udtagelse af nordmandens første landsholdstrup.

- Jeg har talt med Nicklas Bendtner om udtagelsen til landsholdet. Jeg gav udtryk for, at det ikke er smart at spille, når man ikke er i form. Nicklas var meget enig med mig og gav med det samme udtryk for, at det ville han heller ikke.

- Han vil komme tilbage, når han er i form. Det var en fin samtale, og jeg er meget glad for, at han har en stor lyst til at spille for Danmark, selv om det nok kræver, at han spiller et andet sted.

- Det havde været helt naturligt at have Bendtner med, hvis han havde spillet for Wolfsburg. Han har jo et fantastisk målsnit for Danmark, og han har alle de kompetencer, som hører til en dygtig spiller.

- Men hvis du ikke spiller kampe, så mangler timingen også, når du får bolden og skal afslutte, siger Hareide.

I stedet bliver det Lasse Vibe, Lasse Schöne, Martin Braithwaite, Nicolai Jørgensen og Yussuf Poulsen, der skal kæmpe om frontpladserne.

- Dem, som jeg har udtaget nu, må levere varen, siger Hareide.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip