Hareide roser dansk offensiv efter storsejr

Det danske fodboldlandshold vandt tirsdag formiddag dansk tid 4-0 over Bulgarien i træningsturneringen Kirin Cup i Japan.

AGF-angriberen Morten "Duncan" Rasmussen scorede det første danske mål, mens Christian Eriksen lavede de tre sidste.

Det var landstræner Åge Hareide godt tilfreds med, efter at holdet havde tabt den første landskamp ved Kirin Cup mod Bosnien efter straffesparkskonkurrence.

- Vi kom frem til mange muligheder, og det var rigtigt fint at se, siger Hareide til Kanal 5.

Nordmanden roste især hattrick-helten Christian Eriksen, men fremhævede også William Kvist, som havde fået chancen fra start i stedet for Thomas Delaney på den centrale midtbane.

- William har masser af erfaring, og det er vigtigt, for vi har mange unge på holdet, siger Hareide.

Også Viktor Fischer fik rosende ord med på vejen, da den kommende Middlesbrough-angriber var med i opspillet til flere af de danske mål.

- Viktor har haft en fantastisk fin rejse her i Japan, og det er jeg glad for. Han har gjort et godt stykke arbejde, han har absolut grebet sin chance, mener Hareide.

Fem minutter før pausen lagde Kvist en fræk stikning fra kanten af feltet til Fischer, der skærmede bolden godt af og fra baglinjen afleverede til "Duncan", som fra et par meters afstand sendte den op i nettaget.

- Det var dejligt, at vi kunne revanchere os efter den dårlige anden halvleg, vi spillede mod Bosnien, siger "Duncan" til Kanal 5.

Eriksen sprudlede i anden halvleg og lavede for første gang i landsholdskarrieren tre mål i samme landskamp. Tottenham-spilleren er nu oppe på ni mål i 61 A-landskampe.

Med sejren opnåede Danmark en bronzemedalje ved Kirin Cup.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip