Hareide tror Agger fortsætter fodboldkarrieren

Skrevet af admin

08/03/2016

Dagens topnyheder

Landstræner Åge Hareide regner med, at landsholdsanfører Daniel Agger fortsætter fodboldkarrieren til sommer.

Den 31-årige midterforsvarer har tilkendegivet, at han i løbet af foråret vil vurdere, om kroppen kan holde til mere, og om lysten fortsat er der.

Hareide har haft et møde med Brøndby-spilleren, der har kontraktudløb til sommer.

- Hvad Daniel og jeg har talt om, det bliver mellem os.

- Men der er ingenting, der tyder på, at han stopper med at spille fodbold, siger Åge Hareide.

Nordmanden håber ikke, han til september er tvunget til at undvære Daniel Agger, når VM-kvalifikationen går i gang.

- Vi har mange gode alternativer som midtstoppere, men det er altid ærgerligt at miste spillere med stor erfaring. Det er vigtigt at have nogle gutter med erfaring fra de rigtig hårde kampe, og Daniel Agger er en af de gutter, siger Hareide.

Daniel Agger har i store dele af sin karriere været plaget af skader, og dette forår er ingen undtagelse. I weekenden var Agger ikke med hos Brøndby i 1-3-nederlaget til Sønderjyske på grund af en forstrækning i maveregionen.

- Jeg tror, at grunden til, han ikke var med mod Sønderjyske, var, at man ville sikre, at han ikke blev yderligere skadet. Han kommer helt sikkert til at spille i weekenden, vurderer Hareide.

Onsdag udtager nordmanden sin første trup som landstræner for Danmark, der møder Island og Skotland i to testkampe i slutningen af marts.

Om Daniel Agger er med i truppen, vil Hareide ikke ud med.

- Det kan jeg ikke sige. Det vil jeg sige på onsdag, lyder det fra landstræneren.

På forhånd står det klart, at Hareide skal finde en ny højreback, efter at rutinerede Lars Jacobsen er stoppet. Nordmanden vil ikke afsløre, hvilke spillere han har i tankerne på den position.

- Jeg holder helt tæt, og jeg er iskold omkring det, for ellers risikerer jeg bare at åbne op for flere spekulationer, forklarer han.

/ritzau/