Hari er overvældet over interessen

Men han er ydmyg omkring sine egne bedrifter, selvom Go'morgen Danmark ringer og vil have ham i studiet.

- Det er stadig overvældende, og jeg prøver på at vænne mig til interessen. Men jeg er glad for, at der bliver taget så godt imod mig, siger den 15-årige dreng, der lige nu er dansk atletiks mest lysende talent.

Han tager tidligere sportschef Lars Nielsens advarsel om at blive ført for hurtigt frem med en knusende ro. Her er ingen grund til at være bekymret for en far med lidt for voldsomme ambitioner på sønnens vegne.

- Min far har altid vidst, at jeg er meget hurtig, men han har aldrig presset mig. Det var først sidste år, at jeg kom med på stadion og prøvede at træne, og så stillede jeg op og satte nogle rekorder. Han siger, at jeg løber kun så længe, jeg har lyst.

Træningen bliver doseret forsigtigt.

- Jeg træner ikke så meget som de andre sprintere i klubben. Og jeg er slet ikke begyndt at vægttræne, jeg bruger kun min kropsvægt. Min far passer på mig og lader mig udvikle mig i mit eget tempo.

Foreløbigt gælder det næste weekends store ungdomsstævne i Tyskland, og derefter er der ungdoms OL i den hollandske by Utrecht i midten af juli.

- Jeg vil gerne til EM, VM og OL, men jeg tager et skridt ad gangen. For mig er stævnet i Tyskland et stort mesterskab, og jeg er spændt på, hvordan det går. Det er første gang, jeg skal til konkurrence i udlandet, siger den unge sprinter, der i år håber på mål at sætte en ny verdensrekord for 15-årige på 100 meter.

Den hedder lige nu 10,36, men spørgsmålet er om den står weekenden over, hvis Kristoffer Hari bliver presset ved det tyske stævne.

Dagens Gossip