Harry bliver kædet sammen med kendt blondine: Er hun prinsens nye kæreste?

Hvor storebror prins William er gift og har to børn, så venter tilhængere af de britiske kongehus stadig på den dag, hvor 31-årige prins Harry slår sig med en kæreste.

Nu har det rødhårede medlem af kongefamilien givet næring til sladderpressens spekulationer om kærlighed, da prinsen er blevet set flirte og ikke mindst kysse med den populære popsild Ellie Goulding.

Tabloidavisen The Mirror skriver, at prins Harry og hitmageren bag nummeret 'Love me Like You Do' har kendt hinanden i årevis, men at deres venskab nu er ved at blive til et kærlighedsforhold.

De varme følelser mellem Prins Harry og Ellie Goulding kom i sidste uge til udtryk ved en polokamp i England, hvor historiens to hovedpersoner var mere optaget af hinanden end hestenes jagt på den lille kugle i overklassesporten.

Læs også: Prins Harry afslører: Derfor har jeg ikke en kæreste

- De havde kun øje for hinanden, siger et øjenvidne til The Mirror og forklarer, at Ellie Goulding fik et kys, da tidspunktet var kommet for prins Harry til at forlade arrangementet.

Det anonyme øjenvidne overhørte prinsen fortælle sine venner, hvor glad han var for den 29-årige kvinde, hvis man skal tro øjenvidnets beretning fra polokampen.

Prins Harry og Ellie Goulding mødte hinanden tilbage i 2011 til det royale bryllup mellem prins William og Kate Middleton, hvor de dansede sammen til popsildens fortolkning af Elton Johns klassiker 'Your Song'.

Prins Harry var senest i et on-off forhold med den 27-årige model Cressida Bonas, og deres kæresterier varede i et par år, før det i 2014 var slut mellem dem.

Ellie Goulding, der regnes for at være et af Storbritanniens største pophåb for fremtiden, har senest været i et forhold med Dougie Poynter - ung kæk fyr, der er bassist og baggrundssanger i boybandet McFly.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip