Hattrick sender Mainz mod toppen i Bundesligaen

19/09/2015

Et hattrick af Yunus Malli var hovedårsagen til, at fodboldklubben Mainz fredag aften spillede sig op på tredjepladsen i Bundesligaen.

Det skete med en 3-1-sejr hjemme over Hoffenheim, der roder rundt i bunden af tabellen.

Mainz har ni point efter fem kampe, tre point færre end Borussia Dortmund og Bayern München, der begge har spillet en kamp færre.

Hoffenheim har kun et enkelt point og ligger placeret lige over de to direkte nedrykningspladser før weekendens øvrige kampe.

Jonathan Schmid bragte ellers bundholdet foran efter 13 minutter, da han løb i dybden og scorede.

Der gik dog kun fem minutter, før Yunus Malli havde sørget for 1-1 med sit første mål i kampen.

Offensivspilleren trak sig fri i venstre side og scorede i det korte hjørne.

Efter 61 minutter var Yunus Malli på spil igen, denne gang i højre side.

Igen trak han ind i banen, men denne gang afsluttede han med et højt skud i det lange hjørne, som Hoffenheim-målmand Oliver Baumann ikke var i nærheden af at kunne redde.

Syv minutter senere fuldendte Yunus Malli sit hattrick.

Han blev spillet fri til afslutning foran mål, men en Hoffenheim-forsvarer fik i første omgang blokeret skuddet. Returbolden faldt dog ned for fødderne af Yunus Malli, som scorede til 3-1. Det var hans femte ligascoring i sæsonen.

23-årige Yunus Malli var i sommer med ved U21-EM i Tjekkiet, hvor Tyskland blandt andet besejrede Danmark 3-0 i gruppespillet.

Yunus Malli fik dog kun begrænset spilletid ved slutrunden og var ikke på banen mod Danmark.