Havde hovedpine i 50 år: Dette trick kurerede ham

Da Colin Seaman var 20 år, begyndte han at lide af migræne, der gav ham svær hovedpine, hvilket fik ham til at prøve et utal af forskellige medikamenter for at få bugt med smerterne. 

Nu er han blevet 70 år, og han afslører nu, at det lykkedes ham at slippe af med hovedpinen helt uden brug af lægeordineret medicin.

Tricket der gjorde ham sit liv tilbage, var noget så banalt som en piercing i øret, fortæller han til Mirror. 

Efter at have været så langt ude på grund af smerterne fra hovedpinen, at han overvejede selvmord, fortalte en ven ham om nye forsøg i USA, der havde kureret hovedpine ved hjælp af en ørepiercing.

Han besluttede sig for at give det et forsøg, og en måned efter er han blevet fuldstændig fri fra smerterne, og han har fået sit liv tilbage. 

- Jeg føler mig som et helt nyt mennesker, siger han til Mirror. 

- Jeg ved ikke, om jeg er kureret, men jeg håber det, og hvis smerterne kommer tilbage, må jeg få en ring i det andet øre også, siger han. 

Hans liv var reduceret til et regulært smertehelvede, og han levede på stærk smertestillende medicin, ligesom han havde forsøgt sig med indsprøjtninger omkring øjnene, men intet kunne dæmpe smerterne. 

- Hvis det ikke var for det smertestillende medicin, ville jeg have begået selvmord. Jeg kunne se regnbuefarver og blev sommetider helt blind af smerterne, siger Colin Seaman. 

Tilhængere af behandlingen med ørepiercinger siger, at det er samme princip som akupunktur, der afhjælper presset på udsatte steder af kroppen. 

Men lægevidenskaben er stadig skeptisk. 

- Der er ingen beviser for, at den her behandling virker, siger neurologen Dr. Ahmed til Mirror. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip