Havde ikke råd til hospitalsregning: Kineser savede benet af

47-årige Zheng Yanliang er mere hårdfør end de fleste. Han tog derfor sagen i egen hånd, da lægerne meddelte ,at de ikke kunne gøre mere for ham.

Kineseren led af frygtelige smeter på grund af blodpropper i begge ben. Lægerne gav ham blot to måneder at leve i, men tre måneder senere var han stadig i live. Til gengæld var hans smerter så voldsomme om natten, at naboerne blev vækket af hans skrig. Samtidig var hospitalsregningerne blevet enorme, hvilket tvang Zheng Yanliang til at gøre tage et drastisk skridt. Det skriver Independent.

Mens han bed hårdt i et stykke træ, som var pakket ind i et håndklæde, skar han simpelhen benet af sig selv 15 centimeter under hoften. Han brugte en sav og en urtekniv til at gennemføre amputationen.

LÆS OGSÅ: 11 overlever: To fly ramler sammen i luften

Den 47-årige havde ventet til hans kone var løbet et ærinde. Da hun kom tilbage 20 minutter senere, blev hun mødt af et rædselsvækkende syn.

Hendes mand havde savet det højre ben af  ved hjælp af en metalsav, som var brækket midt over af den voldsomme kraft, som Zheng Yanliang havde lagt i arbejdet. På bordet ved siden af lå fire kindtænder, som han havde bidt af under operationen.

På grund af blodproppen i benet var der dog ikke meget blod efter amputationen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Utroligt nok lykkedes det altså den ekstremt hårdføre kineser at save benet af sig selv. Men hans problemer blev ikke løst af den grund.

Halvanden år efter selv-amputationen har han stadig en infektion i sit tilbageværende ventre ben. Han kone lider af diabetes, og familiens eneste indkomst kommer fra parrets 17-årige datter, som arbejder på en skofabrik.

Derfor er Zheng Yanliang nu stået frem med sin historie i håb om at kunne modtage hjælp fra velgørenhed.  

Se tv-indslag om den seje kineser herunder: 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip