HB Køge-formand bekræfter Brøndbys nye sportschef

- Han ringede meget brødebetynget til mig i morges og sagde sin stilling op. Han fortalte, at nu var den der efter et længere forhandlingsforløb. Jeg sagde, at han ville være et skarn, hvis han sagde nej, for ud over Carsten V. Jensens job i FC København, er der vel ikke noget mere spændende job i dansk fodbold end det i Brøndby, siger Henrik Normann Andersen til sporten.dk.

- Nu har vi sendt fire mand derind (til Brøndby, red.), og det er vi stolte af, og i alle tilfælde har vi sagt, at det skulle de bare gøre. Derfor har vi aftalt med Per, at han kommer hjem på søndag, har sidste arbejdsdag mandag, og så kan han begynde i Brøndby, siger Henrik Normann Andersen.

Endnu er det ikke besluttet, hvad der skal ske i HB Køge, men alt tyder på, at direktør Søren Colding overtager en del af Per Ruds opgaver som sportsdirektør.

Per Rud, der er på ferie i Tyrkiet og mandag aften var meget fåmælt, da sporten.dk fangede ham på telefonen, er trods flere henvendelser ikke vendt tilbage efter sin opsigelse tirsdag morgen.

 

 

 

 

Dagens Gossip