HB Køge-træner Tommy Møller Nielsen i alvorlig trafikulykke

Cheftræneren for HB Køge, Tommy Møller Nielsen, var i dag impliceret i en alvorlig trafikulykke.

I morges blev han nemlig alvorligt påkørt af en bilist, og det skete på hans sædvanlige lange morgencykeltur, oplyser klubben.

Det var en virkelig alvorlig ulykke, og det kunne være gået meget værre end det gjorde. Hårdt forslået og med en særdeles dyb læsion i blandet andet hovedet blev Tommy Møller Nielsen bragt til hospitalet i Odense.

Under uheldet mistede han 1 1/2 liter blod, og han er naturligvis blevet indlagt. Tommy Møller Nielsen har pådraget sig en meget dyb læsion - et såkaldt liniekraniebrud, men uden noget er forskubbet.

- Håbet og forventningen er dog at cheftræneren inden de næste par dage kan forlade hospitalet, og så må vi se, hvornår han igen er tilbage på jobbet her i klubben, siger sportsdirektør Per Rud, der i to omgange har talt med en meget omtåget Tommy Møller Nielsen.

- Tommy skal bare tage al den tid han behøver for at komme sig, men som jeg kender ham, så bliver det nærmest vores opgave at holde ham væk, indtil han er klar til at genoptage træningen her. Fredag stod assistenttræner Per Frandsen naturligvis for træningen, og Per vil også forestå træningen indtil Tommy er tilbage, fortæller sportsdirektøren.

Dagens Gossip