HC Midtjylland slår topholdet Tvis og er finaleklar

06/02/2016

Håndboldherrerne fra HC Midtjylland er overraskende klar til finalen i pokalturneringen Santander Cup efter sejr i semifinalen på 27-25 over Team Tvis Holstebro ved Final4-stævnet i Odense.

Tvis, der fører håndboldligaen, var foran i store dele af kampen, men midtjyderne var bedst i slutfasen og banede sig vej til klubbens første finale.

Det er helt fortjent, eftersom holdet først har slået KIF Kolding København ud af turneringen, og nu også blev topholdets Tvis' bøddel.

Team Tvis kom bedst fra start, og blandt andet den veloplagte Patrick Wiesmach Larsen medvirkede til en tidlig føring på 5-1.

Men HC Midtjylland kæmpede sig tilbage og var også foran en overgang, inden Tvis sluttede halvlegen bedst af.

Midtjyderne blev ramt af tre udvisninger i slutfasen, så Tvis kunne trække fra og gå til pause med en føring på 13-10.

HC Midtjylland sled sig dog tilbage og fik fuld kontakt ved stillingen 19-19 midtvejs anden halvleg, og derfra blev det en tæt kamp om finalepladsen.

Men Midtjylland havde mest overskud i slutfasen og kunne trække sig ud som vinder med en sejr på to mål.

I søndagens finale bliver modstanderen enten GOG eller Århus Håndbold. De to klubber mødes i den anden semifinale lørdag klokken 16.10.