HCM-træner efter pokaltriumf: Man kan regne med os

Skrevet af admin

07/02/2016

Dagens topnyheder

En dramatisk søndag eftermiddag i Arena Fyn endte med de helt store jubelscener for håndboldklubben HC Midtjylland.

Midtjyderne kunne således løfte armene og fejre klubbens første titel nogensinde, da det blev til en sejr i pokalfinalen over GOG på 30-26 efter pauseføring 13-12.

- Det er en fantastisk følelse efter en utrolig tæt og intens første halvleg. Vi gik til pause og følte, at vi havde haft mulighed for at komme yderligere foran.

- Det betyder rigtig meget på både på kort og lang sigt. Vi er en ung klub og har for nylig lanceret, at vi gerne vil ligge lidt højere i tabellen og gerne vil lægge på det niveau, vi har i dag.

- Så det betyder bare, at vi har vist omverdenen, at vi er til at stole på, og vi holder det, vi siger, vi vil, siger HC Midtjyllands cheftræner, Morten Secher.

Efter pausen opstod der farceagtige tilstande, da det store net bag det ene mål i Arena Fyn pludselige ikke virkede. Det udsatte anden halvleg med næsten en halv time.

Kampen blev dog gennemført, men det skete uden net bag målene, hvilket bremser kontraspillet i håndbold, hvilket var tilfældet for begge hold.

Inden anden halvleg gik i gang, nedlagde begge klubber mundtlig protest, som reglerne foreskriver.

Situationen blev dog nedtonet i HC Midtjyllands-lejren efter finalesejren.

- Protesterne var ren proforma. Heldigvis blev kampen spillet på helt normale betingelser, efter nettet var væk, og det havde efter min mening ingen indflydelse på resultat eller spil.

- Jeg sagde med det samme, at vi nedlægger protest, og vi kommer aldrig til at gøre noget ved det her.

- Det er reglerne, der siger, at hvis man ikke gør det øjeblikkeligt, så kan man aldrig komme og sige noget bagefter. Så det var ren proforma, siger Morten Secher.

/ritzau/