Heavy funk i verdensklasse på Horsens Ny Teater

Det er en af de internationale sværvægtere indenfor funken, der kommer på besøg i Horsens til april.

Engelske The Brand New Heavies er bandet, der i 1990'erne bragte funken tilbage på alverdens hitlister og dansegulve, hvor den hører til. Koncerten på Horsens Ny Teater er den eneste i Danmark og direktør Thomas Østergaard hopper af fryd og lover publikum en fed fest af kaliber:

- På Horsens Ny Teater gør vi en dyd af begejstringen og hylder funken et hundrede procent. Vi laver en for-fest med saxofonisten Jakob Elvstrøms megafunky ”SaxClub”, som varmer op for The Brand New Heavies, og vi glæder os til at være værter for både Saxclub og Brand New Heavies. Det er en drengedrøm der går i opfyldelse, når Horsens Ny Teater huser The Brand New Heavies, som er både dansable, melodiøse og megasjove på scenen, siger Thomas Østergaard.

Nyt album på trapperne
Koncerten på Horsens Ny Teater kommer lige efter udgivelsen af The Brand New Heavies’ første album i mere end 7 år; "Forward". Albummet markerer en tilbagevenden til samarbejdet med forsanger N'Dea Davenport.

Bandet brød for alvor igennem på den internationale scene i 90'erne og har lige siden været eksponent for en unik kombination af melodiøs soul og ikke mindst funk.  

Op gennem 90'erne gik bandet fra den ene succes til den anden. I første omgang med forsangeren N'Dea Davenport i spidsen på gennembruds albummet "Brother Sister", der blandt andet indeholdte hittet "Dream On Dreamer".

Bandets næste store succes var albummet "Shelter" fra 1997, denne gang med den amerikanske sangerinde Siedah Garrett som forsanger. "Shelter" indholdte blandt andet de to hits "Sometimes" og "You've got a friend".

Horsens Ny Teater lover publikum en koncert med masser af fest, højt humør og fed, fed musik. Det bliver farverigt. Men mest af alt er det simpelthen en forrygende fed funk fest!

Oplev Brand New Heavies på Horsens Ny Teater søndag 28. april klokken 19.00.

Billetbestilling hos  www.hnt.dk samt www.billetlugen.dk og landets FONA butikker.

Dagens Gossip