Hede it-drømme: Større skærme og lyn-internet

Hvilken mobil-dims kan du ikke undvære i 2013?

Mandag samles hele mobilbranchen på Mobile World Congress i Barcelona for at komme med deres bud på årets store mobil-hit.

- Hele branchen samles for at lægge trenden for det næste års tid. Det er altså med andre ord stedet, hvor man afslører, hvad der kommer til at ligge i vores lommer hen over sommeren, og hvad der bliver tendensen op mod julehandlen, siger chefredaktør for mobilsiden.dk, John G. Pedersen.

Eventet starter mandag, og efter fire dage er branchen forhåbentlig blevet lidt klogere på årets tekniske vidundere.

Efter nogle år med fokus på tablets, det mobile styresystem Android, og hvordan Nokia klarer sig på markedet, forudser John G. Pedersen, at skærme bliver det helt store samtalepunkt.

- Vi har over de senere år set, hvordan skærme har flyttet sig fra at være små og lette og til at have i lommen til at fylde rigtig meget, siger han.

Behovet for en større skærm - på i hvert fald over de fem tommer - er samtidig eksploderet i takt med, at der er kommet filmtjenester som HBO og Netflix, mener John G. Pedersen.

Og mobil-eksperten har da også sit bud på det næste store hit.

- Vi kommer til at have fokus på hastigheden på vores smartphone og det, at den har 4G LTE - altså de her meget hurtige internetforbindelser, gætter han:

- Og lige i den sammenhæng er Danmark et af de lande, som har det mest udbredte 4G-net overhovedet, så for danskerne giver det netop rigtig god mening at lægge mærke til telefoner, der står 4G på.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip