Heidi Klum trumfer Trump på Twitter

Han vil være USA's næste præsident. Og han vil gøre alt for at få den magtfulde post. Også hvis det indebærer at tale dårligt om andre.

Endnu engang har amerikanske Donald Trump trådt en person over tæerne - og nu rammer det den tidligere tyske topmodel Heidi Klum.

I et interview det amerikanske medie The New York Times, blev den republikanske frontløber spurgt ind til sine tidligere grove kommentarer om Fox News-nyhedsværten Megyn Kelly og stand-up komikeren Rosie O'Donnell. Dog insisterede han på, at han godt kan lide kvinder.

- Kvinder er fantastiske, sagde Trump i interviewet, men fik alligevel fornærmet en  kvinde endnu engang.

- Sommetider går jeg lidt for langt. Desværre er Heidi Klum bare ikke længere en 10'er, tilføjede den 69-årige forretningsmand.

Donald Trump henviser til, at 42-årige Heidi Klum ikke er lige så lækker, som hun har været. På en skala fra et til 10 er hun ifølge Trump i hvert fald ikke længere en 10'er.

Grove manérer skal man ikke lede længe efter hos Donald Trump, men den tidligere topmodel og tv-vært på "America's got talent" Heidi Klum valgte at tage fornærmelsen på en mere humoristisk måde.

Hun delte en video på sin profil på det sociale medie Twitter, hvor hun bruger hashtagget 'Heidi Trumps Trump', som på dansk oversættes til 'Heidi overtrumfer Trump'.

I videoen poserer hun som en 10'er. Desværre for Heidi Klum kommer en imitation af Donald Trump ind i billedet, og det får hende til at falde i skønhedskarakter. Men det tager Heidi Klum med løftet pande og trækker på skuldrene.  

Heidi Klum har været en af de fremtrædende Victoria's Secret-modeller og har også været frontfigur i det amerikanske realityshow "Project runway". .

Se Heidi Klums sjove video på Twitter her: https://twitter.com/heidiklum

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip