Hel by er utilfreds med Kanye West

Den til tider selvglade rapper Kanye West er igen kommet i modvind.

Onsdag blev det afsløret, at den kontroversielle rapper skal optræde ved afslutningsceremonien til den store amerikanske sportsbegivenhed Pan Am Games, og det har fået flere Twitter-brugere op af stolen. Det skriver The Times.

I år holdes sportsbegivenheden nemlig i Canadas største by Toronto, og indbyggerne i byen mener ikke, at Kanye West er den rigtige til at lukke og slukke Pan Am Games.

- Spørg canadiere som Drake, Barenaked Ladies eller Nelly Furtado om de vil spille til Pan Am Games. Spørg IKKE Kanye West, skriver Twitter-brugeren Deborah Grose.

Hun bliver bakket op af Twitter-brugeren Cindy Freiman.

- Canada er fyldt med talent. Vi kunne sagtens have fundet en, der var mere værdig til at lukke Pan Am Games, skriver hun.

Utilfredsheden har ført til, at der er oprettet en underskriftsindsamling, der skal overbevise arrangørerne om at finde en erstatning for rapperen. Indtil videre har mere end 11.000 skrevet under.

Det er ikke længe siden, at Kanye West oplevede en lignende utilfredshed. Da det blev offentliggjort, at han skulle spille på den legendariske Glastonbury Festival i England, blev der straks efter oprettet en lignende protestindsamling, der til dato er blevet skrevet under af mere end 135.000 mennesker.

På trods af de mange underskrifter spillede Kanye West alligevel på Glastonbury.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip