Heldig at være i live: Mand skudt ud af skoene af lynnedslag

Sean O’Connor er heldig at være i live, efter at han for nylig blev ramt af et lyn på sin ene fod.

Manden, som er fra Atlanta, var på vej i haven for at arbejde i bedene. Solen skinnede, og han havde hverken hørt eller set tordenvejret.

- Lige, da jeg samlede min rive op, hørte jeg et højt smæld, siger Sean O’Connor til CBS46.

- Få øjeblikke senere rejste jeg mig op fra jorden. Jeg havde smagen af blod i min mund, og jeg opdagede, at mit ben brændte en lille smule.

Sean O’Connor var alene hjemme, og i første omgang kunne han ikke helt finde ud af, hvad der var sket. Hårene på hans ben var svitset af. Da han så sig om i haven, så han sine sko ligge et stykke væk fra ham. Der kom røg fra en af dem. Og så gik det op for ham: Han var blevet ramt af lynet.

Lynoverleveren ringede til sin kone, og optog en video af sig selv og den brændende sko. Konen fik ham til at tage på skadestuen med det samme.  Her beholdt lægerne ham over natten, fordi elektriciteten havde forstyrret Sean O’Connors hjerterytme.

Ifølge Sean O’Connor fik han at vide af lægerne, at kun én ud af 700.000 rammes af lyn. Og det er de færreste, der overlever til at kunne fortælle historien. 

CBS46 News

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip