Hele verden griner af Danmark efter kollaps

Hos det store engelske medie Sky Sports lyder overskriften således:

'VM-kvalifikation: Danmark pryglet 4-0 af Armenien i chok-resultat'.

Sky Sports skriver videre:

- Armenien tangerede den største sejr i landets historie, da de vandt en rungende sejr på 4-0 over Danmark og tildelte værternes drømme om VM et kæmpe slag.

Også amerikanske ESPN konstaterer i en artikel med overskiften 'Armenien ydmyger Danmark', at de danske VM-chancer er så godt som ikkeeksisterende.

På Eurosports internationale side har de også noteret sig det sensationelle nederlag i en artikel med overskriften 'Armenien slår Danmark'.

- Armenien Yura Movsisyan scorede to gange, da hans undertippede hold tildelte Danmark et chokerende 4-0 nederlag i deres VM-kvalifikationsgruppe B og efterlader værterne med en lille chance for at kvalificere sig til Brasilien, skriver Europsport.

Kigger man på sportssites hos vores skandinaviske naboer er det også her tydeligt, at Danmarks nederlag har vakt opsigt.

Svenske Aftonbladet skriver, at Danmark blev 'fornedret' af det hold, som lige har tabt til Malta. Og der er tryk på Malta. Pointen er, at mikroputten Malta i fredags slog netop Armenien. Det gør det hele endnu mere pinligt, lader Aftonbladet forstå.

TV2 Sporten i Norge skriver under overskriften "Danmark gik på sjokksmell i Parken", at Danmark fik et "kjempesmell" mod Armenien, som ingen respekt viste for Danmark, og valsede hen over hjemmeholdet. TV2 skriver endvidere, at det var det værste nederlag i Danmark i 54 år. Og nå ja, så bemærker nordmændene også, at der kun var 14.284 tilskuere i Parken.

Den norske avis VG skriver, at Danmark blev ydmyget, og hæfter sig ved, at det ser værre ud for Danmark, end det gør for Norge i forhold til at nå VM i 2014.

- Hvis du troede, Norges VM-håb hang i en tynd tråd, er det langt værre med Danmark, som blev ydmyget af Armenien på hjemmebane, lyder det blandt andet.

Der er vist ikke så meget at sige. Danmark tabte, blev ydmyget, og VM-drømmen er slut.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip