Helen Mirren »twerker« på Harvard

Der står 1945 på dåbsattesten, men Helen Mirren er ligeglad med, at hun fylder 69 år næste gang. Skusepillerinden blev i går fejret som årets kvinde på Harvard-universitetet og gjorde unge kunstnere som Miley Cyrus kunsten efter. Hun »twerkede« på livet løs.

Mirren blev hyldet af de studerendes teaterselskab Hasty Pudding Theatricals og blev i dagens anledning fejret med en parade på universitetets område. Trods vinterkulden blev »The Queen«-stjernen kørt rundt i åben vogn ledsaget af mandlige Hasty Pudding-medlemmer i fækt dametøj.

Bagefter blev skuespillerinden hyldet på universitetets friluftsscene, hvor hun blev udspurgt om sit kendskab til »twerking«.

Mirren tilstod, at hun havde øvet sig en del på numse-vrikke-dansen hjemme i soveværelset og kaldte det »ret så pinligt«, men gav alligevel en opvisning til publikums larmende begejstring..

I næste uge bliver Neil Patrick Harris hovedperson på Harvard. »How I Met Your Mother«-stjernen er udpeget som årets mand og modtager Hasty Pudding-prisen for 2014 næste fredag den 7. februar.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip