Helen Mirren »twerker« på Harvard

Der står 1945 på dåbsattesten, men Helen Mirren er ligeglad med, at hun fylder 69 år næste gang. Skusepillerinden blev i går fejret som årets kvinde på Harvard-universitetet og gjorde unge kunstnere som Miley Cyrus kunsten efter. Hun »twerkede« på livet løs.

Mirren blev hyldet af de studerendes teaterselskab Hasty Pudding Theatricals og blev i dagens anledning fejret med en parade på universitetets område. Trods vinterkulden blev »The Queen«-stjernen kørt rundt i åben vogn ledsaget af mandlige Hasty Pudding-medlemmer i fækt dametøj.

Bagefter blev skuespillerinden hyldet på universitetets friluftsscene, hvor hun blev udspurgt om sit kendskab til »twerking«.

Mirren tilstod, at hun havde øvet sig en del på numse-vrikke-dansen hjemme i soveværelset og kaldte det »ret så pinligt«, men gav alligevel en opvisning til publikums larmende begejstring..

I næste uge bliver Neil Patrick Harris hovedperson på Harvard. »How I Met Your Mother«-stjernen er udpeget som årets mand og modtager Hasty Pudding-prisen for 2014 næste fredag den 7. februar.

Dagens Gossip